ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ποιοί είμαστε

ECOVERTI

Οι γεωπόνοι Βέκκος Κορνήλιος και Παπαναστασόπουλος Κωνσταντίνος συνεργάζονται στενά από το 2012.

Το 2022 δημιουργούν την EcoVerti μια εμπορική-κατασκευαστική εταιρεία με σκοπό να προσφέρει λύσεις, συνδυάζοντας design και τεχνολογία με τη γεωπονική επιστήμη. Η ανάγκη της αγοράς για λύσεις στην πράσινη δόμηση, μας ώθησε στην αναζήτηση βέλτιστων τεχνολογιών και προϊόντων τόσο στον τομέα των φυτεμένων δωμάτων (ταρατσόκηποι) και της κάθετης φύτευσης (vertical gardens) αλλά και στο interior design, συνδυάζοντας την παραδοσιακή κηποτεχνία με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική.

ΟΜΑΔΑ

Ποιοί είμαστε

Παπαναστασόπουλος ecoverti.com

Κώστας Παπαναστασόπουλος

CEO

Γεωπόνος

 

Κορνήλιος Βέκος ecoverti.com

Κορνήλιος Βέκκος

CEO

Γεωπόνος ΓΠΑ του τμήματος Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας, Msc. in Agricultural Science, Msc. in Agricultural Engineering

Είναι ιδιοκτήτης στην εταιρεία VekkosGarden και στην εταιρεία ECOVRS. ‘Εχει συμμετοχή σε περισσότερα απο 200 έργα πρασίνου που περιλαμβάνουν ιδιωτικά και δημόσια έργα. Συμμετείχε στην ομάδα που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην έκθεση FLORIADE 2012 στο VENLO της Ολλανδίας και συμμετείχε στον σχεδιασμό της Ελληνικής συμμετοχής στην έκθεση TAIPEI FLORA EXPO 2010. ¨Εχει δυο διεθνείς δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά σχετικά με την φυσιολογία φυτών και περισσότερες από 10 παρουσιάσεις έργων σε ελληνικά περιοδικά. Η αγάπη για περισσότερο πράσινο οδήγησε στην νεά συνεργασία δημιουργίας της ECOVERTI με τον κο Παπαναστασόπουλο.

Γιώργος Λιακόπουλος ecoverti.com
Eπιστημονικός σύμβουλος

Δρ. Γεώργιος Λιακόπουλος

Γεωπόνος

Γεωπόνος, Αναπληρωτής Καθηγητής Φυσιολογίας Καταπονήσεων των Φυτών, Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει λάβει δύο υποτροφίες για σπουδές στην Ελλάδα. Εκτός από το ΓΠΑ, έχει εργαστεί στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στο ΤΕΙ Καλαμάτας. Έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 50 εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά και βιβλία, 60 εργασίες σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, επτά βιβλία (συγγραφή ή μετάφραση). Έχει συμμετάσχει σε έξι ανταγωνιστικά προγράμματα. Το επιστημονικό του έργο έχει λάβει περισσότερες από 800 ετεροαναφορές. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τη φωτοσύνθεση και την φωτοπροστασία υπό καταπόνηση, τη σχέση μεταξύ δομής και λειτουργίας των φύλλων, των οπτικών ιδιοτήτων των φυτικών ιστών και του ρόλου των δευτερογενών μεταβολιτών στη φυσιολογία των φυτών και την οικοφυσιολογία.

Φώσκολος eocverti

Νίκος Φώσκολος

Sales Manager

Γεωπόνος ΓΠΑ του τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής, Msc in Agricultural Science, Msc in Agricultural Engineering.

Ο Νίκος έχει σπουδάσει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής με ειδικότητα τη Διαχείριση Υδάτινων Πόρων.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί στον τομέα του Promotion & Advertising και επί σειρά ετών σε θέση ευθύνης στην εξυπηρέτηση πελατών. Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με τον κλάδο των πωλήσεων σε μεγάλη εταιρεία αρδευτικών συστημάτων.

Η αγάπη του για τα φυτά αλλά κυρίως  η προσέγγιση της εταιρείας με γνώμονα την αειφορία ήταν αρκετά έτσι ώστε να ακολουθήσει με ενθουσιασμό σε αυτό το νέο εγχείρημα.

Σουσάνα Παπαναστασοπούλου

Management & Sales Department

Η Σουσάνα Παπαναστασοπούλου είναι Πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Αθηνών (2003). Έχει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και πολύ καλή γνώση της γαλλικής. Εχει εργαστεί πολλά χρόνια ως υποστήριξη διοίκησης και πωλήσεων δίπλα σε συμβούλους επιχειρήσεων και στο εμπορικό τμήμα της εκδοτικής εταιρίας ΙΜΑΚΟ.

Από το 2018 εργάζεται ως υποστήριξη διοίκησης στην ΚΗΠΟΔΙΑΘΕΣΗ και με γνώμονα την υγιή συνεργασία και την υπευθυνότητα έχει συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησης η οποία αποτελεί το ένα από τα δύο βασικα σκέλη της ECOVERTI.